Magunkról

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Több, mint húsz éves múltra tekint vissza az egykor még néhány főt foglalkoztató kisvállalat

Mára több mint 30 fős szakembergárdával áll Megrendelői rendelkezésére.

A térburkolási tevékenységet 1994-ben kezdtük, akkor még kezdetleges módszerekkel és minimális technikai háttérrel. Az évek során a térburkolás a fő szakterületünkké vált, majd 1997-ben családi vállalkozásként megalakítottuk a Térburkolat Kft-t.

Az elmúlt évek piaci lehetőségeit kihasználva, a minőségi munkának, a felkészült szakembereknek és az egyre bővülő gépparknak köszönhetően a Térburkolat Kft. mára a nagyobb céges beruházásoknál a térburkolatok készítése mellett meg tudja oldani a földmunkákat, aszfaltos útépítési és csatornázási munkákat is.

A cég neve mára a gyors és precíz munka védjegye lett.

Az általunk forgalmazott anyagok széles választékának, a megfelelő szaktudásnak és az egyre nagyobb és korszerűbb gépparknak köszönhetően kiemelkedő minőséget nyújtunk partnereinknek, legyen szó térburkolásról, útépítésről, csatornázásról vagy az ezekhez kapcsolódó földmunkákról.

Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a kereskedelmi részlegünk fejlesztésére. Az általunk forgalmazott széles forma és színvilágú és kiváló minőségű termékválaszték lehetővé teszi az egyedi igények teljeskörű kielégítését. Emellett korrekt szakmai segítséggel tudunk szolgálni a cégünknél vásárlók számára, így hosszútávra tervezhet velünk!

Referenciák

Tekintse meg a Térburkolat munkáit

Tovább

Munkatársaink

Ismerje meg a Térburkolat Kft. mögött álló szakembereket

Tovább

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Tovább

Tevékenység

Ismerje meg a különböző szolgáltatásinkat, amelyekkel rendelkezésre állunk.

Tovább
Scroll to Top