Magunkról

 

 

Több, mint húsz éves múltra tekint vissza az egykor még néhány főt foglalkoztató kisvállalat, amely mára több mint 30 fős szakembergárdával áll Megrendelői rendelkezésére. A térburkolási tevékenységet 1994-ben kezdtük, akkor még kezdetleges módszerekkel és minimális technikai háttérrel. Az évek során a térburkolás a fő szakterületünkké vált, majd 1997-ben családi vállalkozásként megalakítottuk a Térburkolat Kft-t.

A cég neve mára a gyors és precíz munka védjegye lett.


Az általunk forgalmazott anyagok széles választékának, a megfelelő szaktudásnak és az egyre nagyobb és korszerűbb gépparknak köszönhetően kiemelkedő minőséget nyújtunk partnereinknek, legyen szó térburkolásról, útépítésről, csatornázásról vagy az ezekhez kapcsolódó földmunkákról.


Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a kereskedelmi részlegünk fejlesztésére. Az általunk forgalmazott széles forma és színvilágú és kiváló minőségű termékválaszték lehetővé teszi az egyedi igények teljeskörű kielégítését. Emellett korrekt szakmai segítséggel tudunk szolgálni a cégünknél vásárlók számára, így hosszútávra tervezhet velünk!

 

 :